Telefon: +386 02 871 07 60, e-Pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Oktober 2018

PRAVLJIČNE URE S KRALJIČNO METKO VSAK TOREK OB 16. 30 URI
Če vas zanima, kdo je kraljična Metka, kaj počne, kaj rada je, kakšne ima prijatelje in predvsem kakšne knjige rada bere, se nam pridružite na pravljičnih urah. Veselo in zabavno bo, tudi ustvarjalno, nasmejano in nikoli dolgočasno. Letos bosta z vami kar dve pravljičarki. Vabljeni otroci od 3. do 7. leta starosti.

2. oktober ob 16.30
OTVORITEV PRAVLJIČNIH UR Z LUTKOVNO IGRICO ZAJČEK SE JE IZGUBIL
Lutkovno igrico bodo izvedli otroci lutkovnega krožka Osnovne šole Neznanih talcev Dravograd.

10. oktober ob 18. uri
Cvetka Bevc ob otvoritvi bralne značke za odrasle Korošci pa bukve beremo
Cvetka Bevc je pisateljica, pesnica in glasbenica, ki piše prozo in poezijo za otroke in odrasle. Je avtorica številnih radijskih iger, napisala je tudi nekaj filmskih scenarijev in gledaliških predstav. Dva njena romana, Ina in Soba gospe Bernarde, sta uvrščena na letošnji seznam za bralno značko. Svoje delo bo podrobneje predstavila na otvoritvi 11. sezone bralne značke za odrasle.

24. oktober ob 18. uri
PRAVNO VARSTVO OSEB Z DEMENCO, predavanje Marjane Kotnik, univ. dipl. pravnice
Društvo upokojencev Dravograd, Knjižnica Dravograd in Koroški medgeneracijski center vas vljudno vabijo na predavanje Pravno varstvo oseb z demenco, ki ga sofinancira Ministrstvo za zdravje.

Kontakt

Knjižnica Dravograd
Koroška cesta 47
2370 Dravograd

Telefon:
+386 02 871 07 60
Faks:
+386 02 878 45 44
e-Pošta:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.