Ravnilo za pomoč pri branju

S premikanjem miškinega kazalca po spletni strani vam bo ravnilo sledilo.
Da spletno ravnilo izklopite, uporabite tipko ESC ali gumb na levi strani strani za IZKLOP RAVNILA.

Telefon: +386 02 871 07 60, e-Pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Oktober 2020

13. oktober ob 16.30 uri
PRAVLJIČNA URA ZA OTROKE OD 3. DO 7. LETA vsak torek ob 16.30.
Pravljične ure otrokom približajo svet pisane besede, bogatijo besedni zaklad in spodbudijo potrebo po branju. Vabljeni otroci od 3. do 7. leta starosti.
Ker želimo, da bo obisk otrok prijeten in varen, bodo pravljične ure potekale po priporočilih NIJZ. Vsak otrok bo prejel svoj komplet za ustvarjanje, poskrbeli bomo tudi za priporočeno razdaljo med njimi. Pravljične ure pa se seveda lahko udeležijo le zdravi otroci. Obvezne so prijave do 5. oktobra na  02 87 10 760 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. 


7. oktober ob 17. uri
LJUBEZENSKI OGLAS, Vesna Anđelković
Za vse nostalgike in romantike, srečno in nesrečno zaljubljene, komedija Vesne Anđelković, ki vas bo nasmejala do solz. Gledališki večer bo hkrati otvoritev bralne značke za odrasle Korošci pa bukve beremo.
Ker želimo, da je vaš obisk prijeten, varen in da skupaj preprečujemo širjenje virusa SARS-CoV-2, bomo sprejeli omejeno število obiskovalcev in upoštevali priporočila NIJZ. Obvezne so prijave do 5. oktobra na  02 87 10 760 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. 


15. oktober ob 10. uri
BRANJE OB KAVI, vabita Društvo upokojencev Dravograd in Knjižnica Dravograd
Na srečanjih ob kavi se pogovarjamo o knjigah, ki smo jih prebrali in jih želimo priporočiti drugim. Sodelujemo tudi v branju za odrasle KOROŠCI PA BUKVE BEREMO.

Da bodo ure branja prijetne in varne bomo upoštevali priporočila NIJZ za preprečevanje širjenja virusa SARS-CoV-2. Vabljeni!

AUDIBOOK

 

 

Kontakt

Knjižnica Dravograd
Koroška cesta 47
2370 Dravograd

Telefon:
+386 02 871 07 60
Faks:
+386 02 878 45 44
e-Pošta:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.